4 Greșeli de evitat atunci când alegeți o ușă din lemn

4 Greșeli de evitat atunci când alegeți o ușă din lemn
Ușile din lemn de calitate sunt una dintre cele mai bune investiții pentru casa ta dintr-o varietate de motive. Ușile din lemn sunt durabile, elegante și disponibile într-o varietate de opțiuni de design. Uneori, poate fi copleșitor să faci selecția potrivită care se potrivește casei și stilului tău, datorită numărului mare de opțiuni cu care te confrunți ori de câte ori pornești la cumpărături. Atunci când alegeți uși pentru spațiile dvs. de locuit, este important să vă gândiți și să regândiți fiecare detaliu pentru a vă asigura că alegeți corect. Ușile sunt utilizate pe scară largă în majoritatea setărilor, motiv pentru care ar trebui să fie suficient de robuste pentru a rezista la uzura de zi cu zi și pentru a asigura condiții ambientale diferite. În această postare pe blog, vom discuta patru greșeli comune de evitat atunci când alegeți un design de ușă din lemn.

Neavând măsurători adecvate

Când vine vorba de cumpărarea ușilor care se potrivesc perfect, este necesar să aveți măsurători precise. Modelele de uși din lemn de la Uși Bizon vin ca un set complet care este gata de instalat. Este recomandat să aveți un profesionist pentru a obține măsurătorile pentru dvs., deoarece orice greșeală poate duce la cumpărarea unei uși cu dimensiuni greșite. Nu doriți să fiți nevoit să redimensionați setul de uși, o întreprindere care cel mai probabil va avea ca rezultat o potrivire mai puțin decât perfectă și o serie de alte probleme. Returnarea setului de uși către furnizor pentru a obține un înlocuitor vă va costa, de asemenea, timp, efort și costuri de transport.

Alegerea materialelor greșite

În mod tradițional, ușile din lemn sunt realizate din lemn masiv, ceea ce poate fi o alegere excelentă, dar are câteva dezavantaje. În primul rând, este foarte scump și, dacă aveți un buget, poate doriți să evitați asta. În plus, lemnul masiv necesită multă îngrijire și întreținere pentru a-și păstra aspectul și senzația. Pe de altă parte, există uși din lemn "proiectat" care sunt realizate dintr-un miez de lemn și un strat superior de furnir din lemn de esență tare, care oferă aspectul, senzația și funcționalitatea exactă a lemnului masiv. Ușile din lemn sunt proiectate special pentru a avea o stabilitate mai mare și nu sunt afectate de condițiile meteorologice în schimbare.

Cumpărați foaia de ușă și tocul separat

Cumpărarea separată a unei foi de ușă și a unui toc poate fi o mare durere de cap. Trebuie să vizitați mai multe magazine pentru a cumpăra foaia de ușă, tocul, feroneria etc. În plus, este greu să obțineți o potrivire și o coerență perfectă între foaia de ușă și tocul atunci când sunt cumpărate separat. Producători de renume, cum ar fi Uși Bizon, oferă uși și cadre care sunt fabricate din aceeași specie de lemn și au un finisaj potrivit pentru a asigura o potrivire excelentă, împreună cu o estetică îmbunătățită.

Alegeri greșite de culoare și finisaj

Culoarea este un factor major care poate întregi sau distruge aspectul și senzația decorului dvs. Este important să alegi culoarea ușii în funcție de tema ta de decor pentru a crea coerență. În plus, trebuie să alegeți finisajul potrivit pentru ușa dvs. pentru a asigura stabilitatea, rezistența și durabilitatea acesteia. Furnirurile din lemn pot fi o alegere excelentă atunci când vine vorba de finisaje pentru uși din lemn. Uși Bizon vă oferă opțiunea de laminate, furnir și vopsea de calitate premium pentru finisarea suprafeței ușii.

În cele din urmă

Ușile din lemn prelucrat sunt durabile, stabile și accesibile, făcându-le o alegere perfectă dacă sunteți în căutarea unor modele de uși din lemn premium. Uși Bizon vă deschide lumea către o colecție extinsă de uși din lemn. Indiferent dacă doriți modele de uși furniruite sau laminate, avem ceea ce aveți nevoie.





 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!