Ce culoare a ușii de interior este cea mai bună pentru tine?

Ce culoare a ușii de interior este cea mai bună pentru tine?
Culorile ne pot afecta cu adevărat starea de spirit, așa că alegerea nuanțelor potrivite pentru ușile tale interioare este foarte importantă. Casa ta ar trebui să fie un mediu în care te poți relaxa și fi fericit, iar alegerea ta de culoare pentru ușile interioare este o parte cheie a acestui lucru.

Desigur, unii oameni preferă simplitatea organică a lemnului natural, dar dacă îți place o pată de culoare în spațiul tău interior, atunci vor fi luate câteva decizii!

Vestea grozavă este că putem aranja ca ușile noastre să fie vopsite profesional într-una din culorile clasice RAL la alegerea dvs. (fapt interesant: RAL este o abreviere a "Reichs-Ausschuß für Lieferbedingungen und Gütesicherung". Este standardul de culoare care este administrat de Institutul German pentru Asigurarea Calității și Etichetare – așa că acum știți!)

Vopsirea ușilor interioare pentru a vă completa tema de design interior poate face o adevărată declarație, dacă alegeți o culoare remarcabilă, sau îmbunătățiți subtil, dacă alegeți ceva complementar. Dar ce culoare să alegeți? Iată câteva indicații pe care le puteți găsi utile:

Alegeri de culori și palete remarcabile

Dacă doriți să faceți o declarație în designul interiorului dvs., a avea o ușă vopsită într-o nuanță interesantă este o modalitate excelentă de a face acest lucru. Atunci când alegeți culorile, este important să luați în considerare ce face restul spațiului interior pentru a vă asigura că culorile vor merge împreună. Dar aveți grijă că ușile se deschid în două spații interioare, așa că culoarea pe care o alegeți va trebui să funcționeze pentru ambele!

Atunci când combinați culorile pentru interioare, unele reguli de bază sunt că culorile reci arată bine împreună, și același lucru este valabil și pentru culorile calde, dar amestecarea rece și caldă poate provoca o ciocnire inestetică. Este aceeași regulă ca și pentru îmbrăcăminte: unor oameni li se potrivesc culorilor reci, cum ar fi pastelurile sau alb-negru dramatic, alții – adesea roșcate – se potrivesc culorilor bogate, calde, cum ar fi muștarul și ruginiul. Camerele tale vor fi la fel.

Culori populare la modă pentru a se amesteca

Poate preferați să alegeți o culoare a ușii care este mai subtilă în abordarea sa: una care se îmbină cu interioarele dvs., mai degrabă decât să iasă în evidență și să facă o declarație în sine. Dacă acesta este drumul pe care vrei să mergi, alegerile populare curente sunt nuanțele de gri – o culoare care continuă să complementeze toate notele potrivite în tendințe – argile, verdele, negru și alb.

Din nou, în ceea ce privește completarea interioarelor dvs., se aplică aceleași reguli de bază ca mai sus. Culorile calde merg cu cald; reci cu reci. Negrul este o culoare rece, așa că se va potrivi bine cu interioarele care prezintă albastru rece sau închis, alb și roz pal. Același lucru este valabil și pentru albi. Dar nuanțele calde, organice, de verde pământesc vor arăta grozav cu scheme de culori similare.

Cum vă pot influența culorile starea de spirit

Culorile au într-adevăr un efect asupra stării tale de spirit, așa că merită să ții cont de acest lucru. Pentru cei dintre noi cărora le place să se simtă aproape de natură, o schemă de culori organice în casă va face foarte mult pentru a ne ridica starea de spirit și ne va ajuta să ne relaxăm. Nuanțele luminoase, cum ar fi portocaliul și galbenul, sunt atât de primitoare și luminoase – dar dacă ușa ta interioară se află într-un loc umbrit, unde nu primește multă lumină naturală, aceste tipuri de nuanțe luminoase pot părea mai întunecate decât a fost anticipat, ci mai degrabă o perspectivă melancolică. În locurile mai întunecate ale casei, este posibil să preferați să alegeți nuanțe palide sau alb strălucitor pentru a maximiza lumina disponibilă. Negrul este, evident, un tip de culoare serios, dar poate fi foarte liniștitor atunci când se află la locul potrivit, în timp ce nuanțele de gri funcționează foarte bine în multe locuri și, în nuanța potrivită, pot fi, de asemenea, foarte relaxante.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!