De ce ușile albe ar putea fi potrivite pentru casa ta

De ce ușile albe ar putea fi potrivite pentru casa ta
Dintre toate culorile din spectru, albul este probabil cel mai larg atractiv. Acest lucru se datorează faptului că albul atemporal și curat arată la fel de grozav pe o ușă în stil contemporan ca și pe un design clasic. Fie că este o ușă clasică sau una modernă de ultimă oră, albul nu își pierde niciodată atractivitatea - și, de la sine înțeles, dacă doriți să vă inundați casa cu lumină, albul este pur și simplu o alegere imbatabilă. Deci, ați decis să alegeți alb, dar ce design ar trebui să alegeți? – iată câteva dintre alegerile noastre de top în alb frumos.

Ușile albe dau un aer contemporan

O casă modernă va fi evidențiată cu adevărat de liniile line și curate ale ușilor contemporane – deși, spunând asta, există câteva exemple fabuloase de proprietăți mai vechi care beneficiază și ele. Indiferent de vârsta casei tale, o ușă albă contemporană va adăuga o senzație de lumină și aerisire, precum și va completa marea majoritate a celorlalte culori din camera ta (doar un cuvânt de precauție – ai grijă la „alb-murdar” sau crem – în special pe plinte – deoarece uneori nuanțele diferite pot să se ciocnească).

Panourile simple și cool ale ușii noastre vor oferi o actualizare de stil oricărui spațiu și, de asemenea, vine într-un design maleabil, care se pliază perfect pentru zonele în care doriți să maximizați un spațiu mai mic.

Încercați un design de ușă nonconformistă și optimistă, în alb calm

Spune „contemporan” și vin în minte o întreagă gamă de idei de design diferite – de la cool și minimal la ceva puțin mai nonconformist. Dacă doriți să optați pentru acesta din urmă, avem câteva modele de uși grozave, pentru cei cărora le place ceva puțin diferit și doresc să facă o declarație în casa lor.

Ușile noastre au un design fabulos cu caneluri curbate, care face o declarație de stil subtilă, dar izbitoare.

De ce albul este întotdeauna un clasic

Stilul ușilor din gama noastră clasică arată minunat în alb - și sunt modele grozave și sigure pentru a se potrivi, indiferent dacă restul decorului dvs. interior este plin de culoare și fabulos, sau dacă sunteți un iubitor al stilului minimal și al aspectului deschis care se integrează perfect.

Cu liniile sale verticale simple, ușile noastre pot fi pur și simplu integrate oriunde și vor arăta bine, în timp ce ușile cu același design vin și într-o versiune cu sticlă, pentru atunci când doriți să vă inundați casa cu și mai multă lumină.

Ușile clasice arată grozav și în alb

Ușa în stil clasic este o favorită perenă – oamenii pur și simplu nu se pot sătura de acest aspect – dar, deși acest tip de ușă poate fi asociat în mod tradițional cu lemnul natural și stejarul, arată, de asemenea, la fel de minunat și îndrăznim a spune, revigorant, în alb.

Dar ușile pot avea și o notă modernă. Încercați designuri diferite pentru simplitate sau eleganță, cu cele panouri centrale încastrate sau panourile laterale mai largi, care oferă un aspect mai contemporan.

Când vrei să lași cu adevărat soarele să intre...

Lăsarea luminii să pătrundă cât mai mult posibil în casă este Sfântul Graal pentru mulți designeri de interior, iar ultimul pe lista noastră de motive pentru care minunatul alb deschis este preferatul nostru. O ușă în alb strălucitor arată pur și simplu uimitor; iar atunci când sunt folosite ca uși duble pentru a despărți un spațiu de locuit, acele raze superbe de soare nu pot să nu vă aducă un zâmbet pe buze în timp ce treceți prin ele. De asemenea, arată grozav de la sine, pot duce la o baie – dar oriunde ați alege să o montați, cu siguranță vă va însenina viața.





 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!