Un ghid pentru alegerea ușilor din lemn

Un ghid pentru alegerea ușilor din lemn
Când vine vorba de alegerea ușilor pentru casa dvs., ușile din lemn sunt în top din nou și din nou și este ușor de înțeles de ce. Sunt de lungă durată, pot fi personalizate după gustul dvs. și sunt concepute pentru a rezista testului timpului.

Cu toate acestea, alegerea ușilor perfecte din lemn pentru casa ta este mult mai dificilă decât ar părea. Intră în orice showroom sau vizitează orice site web și te confrunți cu nenumărate opțiuni diferite. Apoi te confrunți cu întrebarea dacă le vrei solide sau cu inserții de sticlă. Daca vrei cu inserții de sticlă, o vrei mată sau simplă?

Gama aparent nesfârșită de opțiuni poate face alegerea ușilor potrivite pentru casa dvs. mult mai complicată decât trebuie să fie. Așadar, pentru a vă ajuta, am adunat câteva dintre sfaturile noastre de top în această postare la îndemână pentru a încerca să vă ușurăm puțin procesul de luare a deciziilor.

Cumpărați cea mai bună ușă pe care v-o permiteți

Majoritatea ușilor din lemn sunt disponibile în două tipuri; lemn masiv sau miez gol. Ușile cu miez gol sunt ușoare și ușoare pentru buzunar, dar nu sunt la fel de rezistente sau durabile ca ușile din lemn masiv.

Dacă aveți o casă plină, cu copii și animale de companie care rulează, s-ar putea să descoperiți că ușile goale nu durează atât de mult cât ați dori. Deși ușile solide ar putea costa puțin mai mult la început, ele vor rezista multor abuzuri și, în cele din urmă, își vor demonstra valoarea de-a lungul anilor.

Alegerea stilului potrivit

Asigurați-vă că alegeți uși care completează stilul casei dvs. În timp ce unele uși s-ar putea potrivi cu actualul decor, țineți cont ușile tale vor fi probabil un accesoriu permanent în casa ta în anii următori. Având în vedere acest lucru, ar trebui să încercați să alegeți uși într-un stil neutru, astfel încât să poată rezista testului timpului dacă vă schimbați decorul sau mobilierul.

Ușile de lemn sunt o alegere foarte populară, deoarece se vor „potrivi” cu majoritatea stilurilor și decorurilor. În timp ce o nuanță unică care va ieși în evidență, este mult mai puțin versatilă, dar nu ar arăta fantastic într-o casă mai tradițională.

Luați în considerare clima

Pe măsură ce vremea devine mai caldă sau mai rece, lemnul se poate extinde și contracta. Acest lucru poate duce la ușile care devin „blocate” și sunt foarte greu de deschis sau închis.

Dar tratamentele speciale aplicate lemnului îl fac să fie stabil în toate condițiile de temperatură și umiditate, astfel durata de viață a ușii este extinsă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!