LEMN MASIV STRATIFICAT EMAILAT

Afiseaza: 1-24 din 25 produse

 Filtre
Ușile de interior din lemn masiv cu vopsea emailata sunt foarte cunoscute și joacă un rol important datorită diversității variate de structuri, culori, decor și design, suprafata ușilor au un aspect plin și, în același timp, un element special al designului unei încăperi.
În special, este important de reținut că tehnologiile moderne și metodele de fabricație creează variații radical noi ale ușilor interioare. Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra va oferim posibilitatea de a va realiza usa la comanda.

Astăzi, toată lumea poate găsi un produs care să răspundă perfect nevoilor și intențiilor sale.
Ușile de interior emailate subnt din ce în ce mai mult atenția clienților, deoarece au o serie de avantaje și caracteristici.
Caracteristici ale unei acoperiri emailate pentru uși interioare

Emailul este un înveliș inovator, compoziția sa elimină clorul și orice alte substanțe nocive, toxice, motiv pentru care ușile interioare cu acoperire emailată sunt complet sigure de utilizat.
Ușile emailate sunt realizate din lemn stractificat din pin natural placat cu MDF frezat, care oferă rezistența consolidată a unui design la diferența de umiditate, temperaturi și la lumina directă a soarelui
Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la livrare, deoarece oferim o gamă completă de servicii, de la măsurători și producție de uși la comanda, cu o izolare excelentă a zgomotului.

În ultimii ani, opțiunile pentru realizarea ușilor de interior la comanda nu încetează să ne uimească prin sortimentul și caracteristicile lor moderne. Un exemplu izbitor îl reprezintă ușile interioare emailate.
Acesta este un tip special de ușă, ideal pentru camere cu umiditate ridicată, deoarece astfel de uși nu sunt sensibile la schimbările de temperatură și umiditate.
În plus, una dintre principalele caracteristici ale ușilor emailate este că acest tip de produs poate fi spălat fără problem si solutii speciale.
Usa de interior lemn masiv furnir natural BIZON sunt usi premium de lux echipata complet cu furnir natural de stejar, mahon, nuc sau wenge. Tocul, cadrul si traversele sunt din lemn masiv!
Ușa de interior, confectionata din lemn masiv (pin), acoperita cu furnir natural de stejar, care poate fi vopsit în orice culoare au o rezistenta deosebita.
Transformati-va locuinta intr-o adevarata oaza a naturii cu Produse premium realizate din lemn masiv. Modele noi din 20212 realizate din lemn masiv cu o atentie deosebita la detalii. Spuneti-ne ideea dumneavoastra iar noi o punem in aplicare. Cereti oferta personalizata! Garantie 5 ani. Calitate superioara. Timp executare 2-3 sapt. Pt orice tip de Ușa de interior, confectionata din lemn masiv (pin), acoperita cu furnir natural de stejar, care poate fi vopsit în orice culoare
Usile Bizon furniruite se obtine prin suprapunerea prin lipire a furnirului din lemn natural peste materialul usii.
Producator de top la usi de interior vine in intampinarea d-voastra cu peste 500 modele. Cele mai calitative usi la cele mai avantajoase preturi. Alege acum usa casei tale.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!