BIZON Ușă de sticlă ascunsă BIZON - RAL-9005

Tip foaie de ușă: Simpla
Cod Produs: RAL-9005-S
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Sticlă
Material - sticlă vopsită, Lacobel de 4 mm. Ușa poate fi realizată în toate culorile RAL disponibile. Pe sticlă pot fi aplicate diferite modele (imagini sau gravuri). Materialul este perfect pentru cabine de duș sau saune. Sticla nu se estompează, își păstrează pentru mult timp aspectul său inițial.

Toc ascuns
Un toc unic, cu design patentat, realizat din aluminiu anodizat, cu grosimea de la 2 mm până la 9 mm. Această combinație de metale ajută la sporirea rezistenței pentru uși de până la 3 metri înălțime. Fiecare colț este dublu armat cu plăci de 2,5 mm. Spre deosebire de un toc din lemn, care se poate deforma în timp sub influența mediului și poate împiedica deschiderea corectă a ușii, geometria tocului de aluminiu rămâne neschimbată pe toată durata de exploatare a ușii.
Tocul ascuns permite ușii să fie la același nivel cu peretele.


Lacăt magnetic (silențios)
Lacătul magnetic de la marca Zubr creează deschiderea și închiderea intactă a pînzelor. Absența pieselor proeminente creează un design frumos. Mecanismul de închidere magnetică a lacătului este declanșat atunci când ușa este închisă, creând efectul de blocare automată a ușii. Zăvorul(broasca) nu lovește cadrul. Nu este necesară întreținerea și profilactica suplimentară a lacătului.

Garnitură
Un sigiliu de nuanță gri este introdus în toc pe tot perimetrul. Acesta creează o izolare fonică suplimentară și închidere intactă (moale).


Izolarea Fonică
Izolarea fonică este realizată cu ajutorul inserției din spumă de polistiren de înaltă densitate mărește izolația fonică până la 38 dB.

Balamale ascunse
Balamalele ascunse Otlav Invisacta 300 3-D pentru uși de interior sunt utilizate împreună cu benzi decorative din aluminiu care ascund șuruburile de reglare și fixare și conferă balamalelor ascunse un aspect elegant. O caracteristică distinctivă a acestor balamale este realizarea cu 7 elemente de conectare, care le asigură o capacitate mare de încărcare, o fricțiune minimă și o funcționare lină. Unghiul de deschidere este de 180 de grade. Balamaua a fost testată pentru 200.000 de cicluri de deschidere.

Efectuarea (tăierea) găurii pentru mecanisme
Tăierea găurilor pentru balamale, mecanisme și manere se efectuează cu ajutorul echipamentului italian, pentru a asigură găuri perfect precise. Precizie pînă la: 0,01mm.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!