USI CU DESTINATIE SPECIALA

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Caracteristica principala, careia trebuie sa corespunda usile antifoc foc - este rezistenta la foc (ardere). Astfel de usi pot servi ca o barieră sigură în caz de incendiu. Ele nu permit flacarilor să se răspândească mai departe (in toata incaperea), împiedicând astfel pagube materiale si pirderi umane. 

 

Caracteristicile ușilor cu destinație specială 

 

Ușile "speciale" au propriile caracteristici distincte. Usa antiincendiu (antifoc) - este o constructie metalica. Acesta este cel mai fiabil și mai rezistent material. Cu toate acestea, structurile de protecție împotriva incendiilor pot fi fabricate și din alte materiale. Lemnul poate fi de asemenea folosit ca materie primă pentru astfel de ușă, el este impregnat cu un compus special rezistent la foc care împiedică arderea. Ne este cunoscut faptul ca cele mai multe pierderi umane in urma unui incendiu nu sunt din cauza flacarilor (fumului), ci din cauza intoxicarii cu fum. De aici vine o altă caracteristică importantă a ușilor cu destinație specială - prezența unui sigiliu de etanșare, care împiedică intrarea fumului și a produselor de combustie în încăpere. 

 

Tipuri de uși antiincendiu (antifoc) 

 

Proiectele pentru uși antifoc sunt împărțite în citeva tipuri ,în funcție de durata rezistenței la foc. Există modele care sunt capabile să reziste la foc doar câteva minute, dar si modele a căror rezistenta este de câteva ore. Ușile antiincendiu sunt etichetate corespunzător. Pentru spațiile rezidențiale, parametrul de rezistență la foc este desemnat ca EI 30, iar pentru spațiile de producție - EI 60.

 

Avantajele ușilor cu destinație specială

 

Pe lângă rezistența la foc, ușile cu destinație specială au o serie de avantaje. Printre acestea se numără:

 
  • Funcționalitate.
  • Durată lungă exploatare.
  • Rezistența la efractii (vandalizare, palituri)
  • Izolarea zgomotului.
  • O gamă largă de culori și finisaje (decoratiuni exterioare).

 

Trebuie de asemenea remarcat faptul că ușile cu destinație specială nu sunt numai modele rezistente la foc. Acestea pot include uși rezistente la umiditate. Sunt corespunzatoare pentru instalarea în încăperi cu nivel ridicat de umiditate. De asemenea, sunt modele pentru constructii (incaperi) speciale - uși tehnice, sunt utilizate pentru instalarea în spații tehnice, în spații rezidențiale și nerezidențiale.

 

Unde puteti comanda usi cu destinatii speciale? 

 

Ușile speciale - un grup mare de produse, care include produse cu funcții suplimentare (rezistență la foc, fum, umiditate, zgomot). Comanda ușilor cu destinatie speciala este cel mai bine de efectuat la un producător de încredere. În acest caz, un astfel de producător este compania "Dveri Belorussii". Compania noastra oferă uși cu destinație specială la prețuri accesibile (de la 750 de euro). Ușile noastre rezistente la foc sunt un exemplu de calitate. Ele sunt capabile să împiedice în mod eficient răspândirea fumului și a focului pentru o lungă perioadă de timp. Este bine de remarcat faptul că produsele cu scop special oferite de compania noastra au trecut testările necesare și au certificate de conformitate.

 

Dacă aveți nevoie de protecție fiabilă împotriva incendiilor și a altor factori de mediu nefavorabili, noi suntem cei care va putem ajuta.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!