USI DIN OTEL INOXIDABIL

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Usi din oțel inoxidabil
 
Usi din oțel inoxidabil BIZON
 
Ușile din oțel sunt proiectate atât pentru utilizare internă, cât și pentru exterior. Oțelul galvanizat cu o grosime de 1,5 mm și oțelul inoxidabil cu o grosime de 1,25 mm este utilizat ca "jachetă" pentru ușă. Tabla de oțel galvanizat poate fi vopsită cu pulbere, în orice culoare. Usile din oțel inoxidabil pot fi realizate în mai multe versiuni: cu suprafețe lustruite, oglindă și mată.
 
 
Foaie de usa din Tabla PAL
 
Foaie de usa din Tabla PAL este utilizata pentru incaperi (interioare). In interiorul carcasei din otel se amplaseaza umplutura, care consta dintr-o placa perforata PAL , lipita cu placi MDF din ambele parti. Grosimea pinzei este de 43 mm.
 
стальное полотно.jpg стальное полотно 2.jpg
 
Foaie de usa din ST-PAROC
 
Foaia de usa ST-PAROC este utilizata pentru uși exterioare. În interiorul foii de usa din oțel este instalat un material de umplutură, constând dintr-un cadru din lemn umplut cu vată minerală, termoizolantă Paroc, lipită de plăci MDF pe ambele părți. Grosimea pinzei este de 48 mm. Usile exterioare sunt dotate cu balamale din otel inoxidabil.
 
стальное полотно.jpg стальное полотно 3.jpg
Foaie de usa ST-РР30 (ordinara ANTIFIC)
 
În interiorul foii de usa din oțel este instalat un material de umplutură, constând dintr-un cadru din lemn umplut cu vată minerală rezistenta la foc Paroc F110, lipita cu placi MDF pe ambele parti. Grosimea pinzei este de 63 mm. Usile exterioare sunt dotate cu balamale din otel inoxidabil, usile interioare cu chrome.
 
стальное полотно 4.jpg стальное полотно 5.jpg
 
Foaie de usa ST-РР30 (dubla ANTIFOC)
 
În interiorul foii de usa din oțel este instalat un material de umplutură, constând dintr-un cadru din lemn umplut cu vată minerală rezistenta la foc Paroc F110. Grosimea pinzei este de 53 mm. Ele pot fi utilizate atit pentru interior, cit si pentru exterior. Usile exterioare sunt dotate cu balamale din otel inoxidabil, usile interioare cu chrome.
 
 
стальное полотно 6.jpg стальное полотно 7.jpg

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!