USI PENTRU SAUNE

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
USI PENTRU SAUNE BIZON până la 900 mm lățime, până la 2000 mm înălțime (inclusiv). (Dimensiunea standard a unității de ușă pentru saună: lățime 700 mm, înălțime 1900 mm) Prețurile pentru mărimile individuale sunt discutate separat. Timp de producție - până la 6 săptămâni, în funcție de comandă. 
Umiditatea și temperaturile ridicate majoreaza cerințele mari pentru ușile instalate la saune și băi. Aceste usi trebuie sa reziste schimbarilor de temperatura si sa fie sigure. În plus, ușa este fața saunei. Frumoase, funcționale, calitative din punct de vedere tehnic și realizate cu atenție, usile conferă întregii saune un stil deosebit si original.

Cutia din lemn: în fabricarea cutiei pentru uși de sticlă la saună, este necesara tehnologia de îmbinare a lemnului și lipiciului adeziv D3 rezistent la căldură, care este special conceput pentru astfel de scopuri. Dacă utilizați lemn masiv în saună, atunci după un timp el începe să se deformeza. Cheresteaua noastra este foarte durabilă și rezistentă la schimbări bruște de temperatură și umiditate. 

Pentru producția ușilor, este utilizat ca meterie prima lemnul de plop (aspen), (în limba ucraineană Osik) uscat pina la un conținut de umiditate de 7-9%. Carcasa este confecționată din lemn îmbinat, panourile din față și din spate sunt căptușite cu lambriu. Balamalele sunt universale și realizate cu plasare în exterior, aceasta este una dintre condițiile pentru ușile de acest fel. Mânerul ușii are o marcă de calitate încorporată (cliche). Sticla de 8mm, durabilă și rezistentă la căldură. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!