USI REZISTENTE LA UMIDITATE

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Uși rezistente la umeditate 
    
Ușa rezistenta la umeditate
 
Ușă rezistentă la umiditate este proiectată pentru a fi utilizată în încăperi cu condiții de umiditate ridicată. Ușile rezistente la umeditate sunt disponibile în două versiuni: rezistență la umiditate normală și ridicată. Ușile rezistente la umezeală sunt durabile, igienice, nu se deformeaza interactionind cu mediu umed.
 
Foaia de usa "AQUA"
 
Panza "AQUA" este utilizată pentru uși supuse la umiditate ridicată. Carcasa pânzei este realizată dintr-o placă perforată PAL, lipită de ambele părți cu MDF și foi de laminat de înaltă presiune. Capetele pânzei sunt făcute fără un sfert și prelucrate cu laminat. Grosime 42 mm.   
 
 
   
Foi de usi laminate
 
Toate usile laminate sunt instalate numai în interior. Ca acoperire exterioarar al panourilor de ușă se folosește laminat de înaltă presiune (HPL) cu o grosime de 1 mm. Laminatul este foarte dur, rezistent la abraziune, atunci când este tratat cu detergenți și dezinfectanți, temperatură ridicată și umiditate. Avantajele sale esențiale sunt: ​​estetica de înaltă clasă, gamă largă de culori și textura, care permite imitarea oricărui material. Acest usi pot fi vopsite cu smalț sau lac, în orice culoare la cererea clientului.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!